Vokalna skupina Melos in nakup srajc za novo sezono

Prišel je ta dan, ko smo končno nekako uskladili urnike in našli čas, ter se sicer ne vsi, ampak skoraj vsi člani Vokalne Skupine Melos odpravili nakupovat naše nove srajce. Zunanja podoba v kakšni nastopamo je pa še kako pomembna. Prav tako pa je pomembno, da se v naši “koncertni” opravi tudi dobro počutimo. In kdaj je pravi čas za nabavo novih srajc, če ne sedaj, ko smo vsi tako veseli, da smo dobili odličnega novega člana. Tadej je po izkušnjah o kakovosti in estetiki o točno določenih srajcah predlagal sicer zelo majhno trgovino v Europarku, 7camicie, kjer smo bili v trgovini dalj časa kot katerakoli ženska. (Ups, a smo to celo napisali?!)
Med dolgim odločanjem o barvi in modelu srajce smo se odločili in na hitro skočili še v Peek & Cloppenburg, kjer smo kar hitro ugotovili, da nimajo srajc po našem okusu. Kakor smo prijaznima prodajalkama v trgovinici 7camicie napovedali, da se vrnemo, smo se vrnili nazaj v 7camicie in začeli z novo epizodo izbiranja, saj so med obiskom druge trgovine na dan prišle nove ideje o barvah srajc. Bomo imeli temno vijolične, svetlo modre, zelene dvobarvne, zelene enobarvne, rumene, paradajzblontne srajce???? Po precejšnem številu pomerjanj smo prišli do skupnega zaključka: bodimo DVOBARVNI. Zeleni in rumeni.

Vokalna-Skupina-Melos-v-novi-podobi-2013
Tukaj smo v novi podobi, z novimi srajcami.

Po dvournem potepanju po trgovini in skakanju od ene police do druge, stegovanju za tisto in spet drugo srajco, nam je končno uspelo najti pot do blagajne, da smo lahko zaključili z nakupom. Prijazno nam je bil ponujen tudi poseben popust na srajce in tako še danes ne vemo, kdo je dobil srajco za samo 2,34 EUR, tisto osmo. Drugače pa nakup ni bil čisto nič stresen, mi smo se zabavali, trgovki pa sta bile zelo navdušene že v naprej dogovorjenega našega prihoda, pa tudi oddahnili sta si, ko smo zadovoljni zapuščali po kvadraturi majhno, a po izbiri in prijaznosti osebja veliko trgovino. Hvala za pomoč in prijaznost!
Definitivno pridemo še kdaj.

melos2
Naš Rudi se je sicer zagledal v vijolično barvo…
melos1
Najprej smo imeli idejo, da bomo vsi zeleni… v duhu Eurobasketa2013 😉

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja